Schoonheidssalon, Pedicure & Nagelstudio Beauty2B
Een momentje voor jezelf

IBX

IBX BEHANDELING

 

IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken. Heb je een beroep (in de zorg, de schoonmaak, het ziekenhuis) waar nagellak en bewerkte nagels niet gewaardeerd worden, dan is IBX de oplossing. IBX zorgt voor een mooie verzorgde natuurlijke nagel.

 

 


 

 

IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen! IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt. Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

  • IBX Kuur €65,00 (3 behandelingen, incl Dadi oil & mini manicure)
  • IBX €25,00 (1 behandeling, incl Mini Manicure)
  • IBX onder Gel-Polish extra €15,00

Beauty2B raadt u aan uw nagels dagelijks te verzorgen met Dadi' Oil €6,00. Dit verzorgt de natuurlijke nagel en zorgt voor behoud van de kunstnagel.