Schoonheidssalon, Pedicure & Nagelstudio Beauty2B
Een momentje voor jezelf

Lichaamsbehandelingen / massages.

Deze ontspanningsmassage laat iedereen genieten en laat de spanning in jouw spieren wegstromen. Na deze massage zul je volledig ontspannen en opgeladen voelen.

 

HOTSTONE MASSAGE: Een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celsius. De hitte en de "druk" van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. De massage wordt afgewisseld door een klassieke massage. Inclusief een rug-scrub, verwarmde massage olie en afsluitend met vitamine body-cremé.   

 

PUURR CUPPING RITUEEL: Het doel van Cupping is om de circulatie te verbeteren, te helpen om pijn te verlichten, warmte te verwijderen en de gifstoffen die blijven hangen in het weefsel van het lichaam eruit te trekken. Dit wordt gegeven met speciale olie, De Cupping wordt afgewisseld door een klassieke massage. Inclusief een rug-scrub en afsluitend met vitamine body-cremé.Prijzen van de behandelingen €35,00 = 30 minuten / €45,00 = 45 minuten 

Bij alles massages is een keuze uit rug, schouders, nek, armen, benen mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden om verschillende massage technieken te combineren en/of in combinatie met schoonheidsbehandeling.  Informeer naar de prijzen!