Pedicure & Schoonheidssalon Beauty2B
Een momentje voor jezelf

WIMPERS VERVEN: €13,50. Het laten verven van de wimpers kan voor sommige vrouwen echt een uitkomst zijn. Het kan een hoop tijd schelen en je hebt geen last meer van mascara die uitloopt. Je mag natuurlijk kiezen welke kleur je wilt, maar vaak wordt de kleur zwart gekozen. 

EPILEREN/HARSEN WENKBRAUWEN: €13,50 Epileren/Harsen in een natuurlijk en harmonieuze lijn voor een mooie uitstraling.

WENKBRAUWEN VERVEN: €13,50  Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking, door het te verven is het een goede manier om je wenkbrauwen voller doen ogen.

WENKBRAUWEN-STYLING: €25,00. Wenkbrauwen Epileren/Harsen & Verven voor een mooie uitstraling, mooie uitstraling gedurende 6 weken. 

(icm behandeling vraag naar de voorwaarden). 
HARSEN GEZICHT

HARSEN BOVEN/ONDERLIP: €13,50

HARSEN KIN: €13,50

HARSEN WANGEN: €13.50

Voor het lichaam wordt gebruik gemaakt van soft-hars, de vloeibare hars wordt verwijderd met behulp van ontharingsstrippen. Voor o.a. het gezicht gebruiken we filmhars. Deze warme hars wordt na het aanbrengen hard en wordt verwijderd met de vingers (zonder strips}, geschikt voor gevoelige lichaamsdelen, is minder pijnlijk doordat de filmhars alleen hecht aan het haar en niet aan de huid.

Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voor de haar weer is aangegroeid. Dit aangroeien gebeurd wel altijd met een zachte (haar) punt zodat je in tegenstelling van scheren, na harsen geen harde stoppels zult hebben.